Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bayram Öncesi Maaş Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memurlar için Kurban Bayramı öncesinde maaş müjdesi verdi. Peki taşerondan kadroya geçen sürekli işçilere de bu kapsamda Bayram öncesi maaş ödemesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada kamu çalışanlarının maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde, 9 Ağustos Cuma günü ödeneceğini duyurdu.

Erdoğan’ın mesajı şöyle: “Kamu çalışanlarımızın bu ay Kurban Bayramı sonrasına denk gelen maaş ödemeleri bayram öncesinde, 9 Ağustos Cuma günü yapılacak. Tüm kamu çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Kurban Bayramımız şimdiden mübarek olsun.”

Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı kamu kurumlarındaki işçileri kapsıyor mu? Taşerondan kadroya geçen sürekli işçilere de bu kapsamda Bayram öncesi maaş ödemesi yapılacak mı?

Erdoğan’ın mesajında, “tüm kamu çalışanları” denildiği için kamu işçilerinin de bu kapsamda olduğunu, dolayısıyla sürekli işçilerin maaş ödemelerinin Kurban Bayramı öncesinde, 9 Ağustos Cuma günü yapılması gerektiğini değerlendiriyoruz.

05 Ağu 2019 - 16:22 - Kamu İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kamu İşçileri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kamu İşçileri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kamu İşçileri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kamu İşçileri değil haberi geçen ajanstır.

02

Abdullah - Sn CUMHURBAŞKANIM TAŞERON İŞÇİLER İ KADROYA ALIRKEN MÜTEAHHİT VERDİĞİMİZ 300-400-500 LİRAYI İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE VERECEĞİZ DEMİŞTİNİZ BEKLİYORUZ 4 D İŞÇİLERİ OLARAK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ağustos 16:22
01

Abdullah - LÜTFENNNNNNNNNN SN cumhurbaşkanım ESKİ 4 D YENİ 4 D AYRIMI OLMASIN EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET LÜTFENNNNNNNNNN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ağustos 16:22