Gençlik ve Spor Bakanlığı 3000 İşçi Alımı Sınav Sonuçlarını Açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3000 işçi alımına ilişkin sözlü sınav sonuçlarını açıkladı. Sınavı kazanan işçiler hangi belgeleri tamamlayacak? Belgelere nereye teslim edilecek?

Gençlik ve Spor Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 3000 kişilik güvenlik görevlisi, bakım onarım ve iklimlendirme/kaloriferci alımına çıkmıştı. Alıma başvuran işçileri aşama aşama sınava tabi tutan Bakanlık alıma ilişkin sözlü sınav sonuçlarını yurtkur.gsb.gov.tr sayfasından duyurdu.

Sözlü sınav sonuçlarına ilişkin yapılan ilan aşağıdaki şekildedir. Sözlü sınavlar sonucunda asıl sırada başarılı olarak göreve başlamaya hak kazanan kişiler 09.10.2018 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda yazılı olan belgeleri ilgili il müdürlüklerine şahsen teslim etmelidir.

 

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ (GÜVENLİK GÖREVLİSİ, BAKIM ONARIM VE İKLİMLENDİRME/KALORİFERCİ) ALIMINA İLİŞKİN SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI

Genel Müdürlüğümüze bağlı yurt müdürlüklerinde sürekli işçi olarak istihdam edileceklere yönelik olarak “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca yapılan sözlü sınav sonuçlarına ilişkin LİSTELER İÇİN TIKLAYINIZ

 

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ (GÜVENLİK GÖREVLİSİ, BAKIM-ONARIM VE İKLİMLENDİRME/KALORİFERCİ) ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

 

Genel Müdürlüğümüze bağlı yurt müdürlüklerinde sürekli işçi olarak istihdam edileceklere yönelik olarak “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca yapılan sözlü sınavlar neticesinde asıl sırada başarılı olarak göreve başlamaya hak kazanan adaylar 09.10.2018 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda yazılı olan belgeleri ilgili il müdürlüklerine şahsen teslim edeceklerdir.

Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Ancak fiilen askerlik görevinde bulunanlar ile hastalık veya doğum mazereti nedeniyle belgelerini teslim etmeye gidemeyecek durumda olanlar (durumlarını belirten askerlik belgesi, doğum raporu veya hastalık raporu ibraz etmeleri kaydıyla) belgelerini yakınları aracılığıyla teslim edebileceklerdir.

Asıl sırada başarılı olan adaylardan göreve başlama işlemlerinin yapılması için geçerli bir mazereti olmadığı halde başvurmayanlar ile gerekli şartları taşımadığı sonradan anlaşılanlar göreve başlatılmayacaktır. Bu adaylar için sınav sonuçları kazanılmış hak sayılmayacaktır.

İSTENEN BELGELER:

1- Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ve adres bilgilerine ilişkin yazılı beyan
2- Adli Sicil Bilgilerine ilişkin yazılı beyan
3- KPSS Sonuç Belgesi
4- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti
5- Erkek adaylar için e-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınan Askerlik Durum Belgesi,
6- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığı bulunmadığına dair yazılı beyan,
7- Kamu Kurum ve Kuruluşunda görev yapmış ise buna dair hizmet belgesi
8- 6 adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş ve ilgilinin kolay tanınmasını sağlayacak şekilde)
9- Nüfus Cüzdanı fotokopisi
10- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Islak imzalı olacak şekilde bilgisayar veya daktilo ortamında doldurulacaktır.)
11- İklimlendirme/Kaloriferci adaylar için Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı Kaloriferci Ateşçi Belgesi
12- Güvenlik Görevlisi adaylar için Özel Güvenlik Eğitim Sertifikası (Onaylı) ve Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı
13- Bakım-Onarım görevlisi adaylar için Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika

 

05 Eki 2018 - 11:56 - Kamu İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kamu İşçileri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kamu İşçileri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kamu İşçileri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kamu İşçileri değil haberi geçen ajanstır.