Kısa Çalışma Ödeneğinden Yararlanma ve Başvuru Süresi Yeniden Uzatıldı!

Kısa Çalışma Ödeneğine yeni başvuru süresi ile ödenekten yararlanma süresi, Cumhurbaşkanı Kararı ile yeniden uzatıldı.

Covid 19 salgınıyla mücadele kapsamında yürürlüğe konulan ve işçi ile işverenlerin etkin şekilde yararlandığı Kısa Çalışma Ödeneğine yeni başvuru süresi ile ödenekten yararlanma süresi, Cumhurbaşkanı Kararı ile yeniden uzatıldı.

Süre uzatımına ilişkin kararlar, 23 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Geçtiğimiz ay getirilen Kısa Çalışma Ödeneğine yeni başvuru yapılabilmesine ilişkin süre, 31/12/2020 tarihinden 31/01/2021 tarihine uzatıldı. Yeni başvuru süre uzatımına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararına ulaşmak için tıklayınız

Kısa Çalışma Ödeneğinden yararlanma süresi de yine Cumhurbaşkanı Kararı ile 28 Şubat 2021 tarihine kadar uzatıldı. Bu süre uzatımına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı için tıklayınız.

23 Ara 2020 - 09:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kamu İşçileri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kamu İşçileri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kamu İşçileri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kamu İşçileri değil haberi geçen ajanstır.