MEB’e Alınacak 1002 İşçi Mülakat Listesi Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz günlerde engelli, hükümlü/TMY statüsünde çalışacak işçiler için ilan yayınlamıştı. Başvuran adaylardan hazırlanan mülakat listeleri ise 05.10.2018'de açıklandı.

Millî Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı ile Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlara Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından engelli, hükümlü/TMY statüsünde alınacak işçilerden, ilkokul/ilköğretim mezunları için 03.10.2018 Çarşamba günü 14:00-16:00 saatlerinde gerçekleştirilen kura sonuçları ile lise ve üstü eğitim şartı aranan kadrolar için İŞKUR aracılığıyla müracaat edenlerden mülakata alınmak üzere başvuruları alınacak adayların listesi için tıklayınız.

 

Başvurular; 08.10.2018 Pazartesi gününden 10.10.2018 Çarşamba günü mesai bitimi, saat 18.00’a kadar, Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü (Atatürk Bulvarı No: 98 C Blok 4. Kat) bizzat yapılacak olup başvuruda bulunacakların başvuru için aşağıdaki belgeleri ibraz etmesi zorunludur.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

 

  1. 1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  2. 2. İkametgâh Kâğıdı
  3. 3. Adli Sicil Kâğıdı
  4. 4. 2 adet Fotoğraf
  5. 5. SGK Hizmet Dökümü Belgesi (Daha Önce Çalışmış Olanlar İçin)
  6. 6. Diploma Örneği
  7. 7. KPSS ve EKPS (Lise ve üstü öğrenim şartı arananlar için)
  8. 8. Varsa Ustalık ve Yeterlilik Belgesi

 

08 Eki 2018 - 09:14 - Kamu İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kamu İşçileri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kamu İşçileri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kamu İşçileri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kamu İşçileri değil haberi geçen ajanstır.